Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dagelijks vindt u bij ons een groot assortiment aan vers bereide maaltijden.
Die in de loop van de jaren onmisbaar zijn geworden in onze winkel.
Voor onze maaltijden gebruiken wij uitsluitend verse producten, die door ons dagelijks al voor dag en dauw vers worden ingekocht.
Voor ieder zijn smaak is er wel wat bij, zoals onze beroemde andijvie stampot of hongaarse goulash.
Het spreekt voor zich dat al onze maaltijden met grootste zorg worden bereid en verpakt in magnetron verpakking.
Op verzoek kunnen wij ook verpakken, in een bakje voor in de oven.
Bent u benieuwd, kijk dan hier onder in ons assortiment, stamppotten, oven schotels, pasta's, buitenlandse gerechten en bijgerechten.

Klik hier onder op de categorie.

Stamppotten
Oven Schotels
Pasta's & Rijst Gerechten
Buitenlandse Gerechten
Bijgerechten

 

Stampotten:

andijvie stamppot Rode kool stamppot met een balletje gehakt Boerenkool stamppot met onze Bekroonde rookworst.

Andijvie Stamppot:
Rauwe andijvie, puree van verse gekookte aardappels en uitgebakken spekjes.

Hutspot:
Winterpeen, gebakken uien, puree van verse aardappels en oma's draadjes vlees.

Rode Kool Stamppot:
Rode kool, puree van verse gekookte aardappels en gebakken appeltjes met suiker en kaneel.
Tip Heel erg lekker met onze eigen gemaakte hachee of onze ouderwetse bal gehakt.

Spruiten Stamppot: (Seizoens gebonden)
Kleine verse spruitjes, puree van vers gekookte aardappels,draadjes vlees en een heerlijke rundvleesjus.

Boerenkool Stamppot: (Seizoens gebonden)
Verse boerenkool, puree van verse aardappels, gekookt mager spek en onze bekroonde rookworst.

Bietjes Stamppot:
Vers gekookte bietjes aangemaakt met azijn, suiker en een uitje, puree van vers gekookte aardappels en uitgebakken spekjes.

Pompoenen Stamppot: (Seizoens gebonden)
Vers gebakken pompoen, prei, puree van vers gekookte aardappels en uitgebakken spekjes.

naar boven

 

Oven Schotels:

Aardappel Gratin   Zuuerkool SAchotel met onze bekroonde rookworst.

Witlof Schotel:
Vers gekookte witlof, puree van vers gekookte aardappels, beenham, gegratineerd met kaas.

Zuurkool Schotel:
Wijnzuurkool, puree van vers gekookte aardappels, gehakt, casselerrib en de bekroonde rookworst.

Aardappel Gratin:
Vers aardappel schijfjes, roomsaus, bosuitje, uitgebakken spekjes en gegratineerd met kaas.

Asperge Gratin: (Seizoens gebonden)
Vers gekookte asperges, aardappelschijfjes, roomsaus, beenham, gekookte eieren gegratineerd met kaas.

naar boven

 

Pasta's & Rijst Gerechten:

Heerlijke eigen gemaakte Nasi, Bami en Macaroni en Lasagna, een echte aanrader.

naar boven

 

Buitenlandse Gerechten:

Chili Concarne:
Bruine bonen, champignons, paprika, uien en gehakt.

Japanse Kip:
Kip filet, wortel, paprika, rode ui en prei.
Tip Heel lekker bij onze eigen gemaakte nasi of bami.

Shanghai Stoofschotel:
Runder Stoofvlees, wortel in een heerlijke zoetzure saus.

Wild Goulash:

Osaka Teriyaki:
Runder stoofvlees met paddenstoelen taugé en ketjap saus.

Hongaarse Goulash:
Runder Stoofvlees, champignons, uien, paprika.

Babi Pangang:
Mager gebraden varkensvlees in een zoetzure saus.

naar boven

 

Bijgerechten:

Hachee:
Langzaam gestoofd mager rundvlees met uien.

Kalfs Ragoût:
Mager kalfs stoofvlees, paddestoeltjes, uitje

Gebraden ballen gehakt (Onze beroemde Mega ballen, Standaard ballen en Snack balletjes)
Kant en klaar saté van het huis
Gebraden Sparribs
Kippeling (malse stukjes gekruide kip krokant afgebakken)

naar boven